(739705) Wibe 77S lépcsőházi létra

739705 - Wibe 77S Lépcsőházi Létra Extra Kiegészítő Tálcával

186 575,70 Ft
(Bruttó ár) Szállítási díj nélkül Szállítás kb. 2-5 munkanap

Rugalmas, lépcsőn és stabil, de egyenetlen felületen használható létra. Mind a 4 lábát egyenként lehet különböző hosszúságúra állítani a biztonságos munkavégzés céljából.

Fokok száma
Ez a termék készleten van

 

Adataidat a GDPR szerint kezeljük

 

50.000 forint felett ingyen kiszállítjuk neked

 

14 napon belül visszahozhatod (ASZF-ben foglaltak szerint)

Rugalmas, lépcsőn és stabil, de egyenetlen felületen használható létra. Mind a 4 lábát egyenként lehet különböző hosszúságúra állítani a biztonságos munkavégzés céljából.

A 3 létrafokos változatát normál magasságra tervezték, míg az 5 fokosat magasabban lévő felületek eléréséhez.

A támasztó oldalt 3 létrafokosnál 900 mm-ig lehet kihúzni, míg az 5 létrafokosnál ez a távolság 1000 mm. A létraszárakat mindkét oldalon 390 mm-ig lehet igazítgatni.

Állófelülete (320 mm széles és 430 mm mély) és a 80 mm mély létrafokok biztos, stabil közlekedést, állást tesznek lehetővé. Mindegyik létra csúszásgátló talppal rendelkezik a maximális biztonság érdekében. Az univerzális létra járófelületeit (létrafok, állófelület) kétirányú csúszásmentes védelem, tökéletes kopásállóság jellemzi. Csípő magasságában elhelyezett tálca az oldalszerkezettel 3 irányú stabilitást tesz lehetővé. Eloxált alumínium felülete nem fogja meg sem a ruhánkat, sem a kezünket. Hatszögű, lakkozott alumínium profilok kiküszöbölik az univerzális létra imbolygását. Könnyen kezelhető, egy kézzel nyitható-zárható, fixálható, rögzíthető.

WIBE kiemelt figyelmet szentel a biztonságra, folyamatosan teszteli és ellenőrzi termékeit. Fontos számára, hogy a szabvány előírásain túl nagyobb legyen a terhelhetőség. Prof+ létráit 300 kg-ra tesztelik, míg a fellépőit 200 kg-ra. WIBE termékpalettáján számos speciális kiegészítő (szerszámrögzítő stb), tartozék, alkatrész is megtalálható.

Kinyitott univerzális létra adatai:

  • mászó-felület alapmagassága: 2150 mm
  • állófelület és a talp közti rész: 1250 mm
  • nyitási szélesség: 1285 mm
  • két láb/szár közti távolság: 615 mm
  • mászó részen a lábak hosszabbítási lehetősége: max. 400 mm
  • támasztó részen a lábak hosszabbítási lehetősége: max. 1000 mm
  • létra súlya: 15,1 kg
739705

Adatlap

Szerszám jellemzők
Létra

No customer reviews for the moment.

Kapcsolódó termékek

16 további termék ugyanabban a kategóriában