Aláöltözet, mint a téli munkaruha, a réteges öltözködés kiegészítője
Az aláöltözet a téli öltözet egyik legfontosabb eleme! A dermesztő hideg nem kíméli azokat sem, akik az utcákon sietnek a dolgukra és azokat sem, akik a szokásos munkájukat végzik a szabadban.

A munkavédelmi kesztyű fontosságáról bővebben

Posztolta      0 Hozzászólás  Megtekintés (147)
A munkavédelmi kesztyű fontosságáról bővebben
Sokan nap, mint nap igencsak veszélyes munkakörülmények között dolgoznak, ezért esetükben nélkülözhetetlen a munkavédelmi ruházat viselete. Egyesek azt gondolják, hogy ez önmagában elegendő ahhoz, hogy elkerüljék a baleseteket.

Mérőszalagok

Posztolta     Kiegészítők      0 Hozzászólás  Megtekintés (473)
Mérőszalagok
A Hultafors mérőszalagcsaládnak kimagasló a precizitása, az ergonómiája és tartóssága. Általánosságban elmondható, ha munkánk során megfelelő szerszámot használunk, akkor sokkal gyorsabban és könnyebben haladunk vele, sőt még a fizikai fáradtság, az ízületek, izmok terhelése is csökkenhet.

Szélálló pulóverben nincs több munkahelyi didergés!

Posztolta      0 Hozzászólás  Megtekintés (311)
Szélálló pulóverben nincs több munkahelyi didergés!
A munkavédelmi ruházat speciális viseletet jelent, amit azért terveztek, hogy viselője minden körülmények között és kockázatok nélkül tudjon a feladatkörébe tartozó követelményeknek megfelelni.

Kesztyűs kézzel?

Posztolta     Munkaruhákról      0 Hozzászólás  Megtekintés (209)
Kesztyűs kézzel?
A korona elleni küzdelemben kritikus a kezek tisztántartása. Ha kimozdulsz otthonról, akár dolgozni mész, a maszk és a kesztyű megóvhat, mivel meggátolhatja a vírus terjedését. Gondolj csak bele, milyen gyakran érinted meg a kilincseket, asztalodat, bankkártyádat, a kártyaolvasót vagy a telefonodat és egyéb elektronikai eszközeidet!
Cukrászruházat: kényelmes öltözékben nem jelent kihívást a munkavégzés!
Ahogy más foglalkozások esetében, úgy a cukrászoknál is nagyon fontos a kényelmes munkaruházat. A sütemények megalkotása igencsak összetett feladatokból áll össze, amelyek óriási koncentrációt igényelnek. Kényelmetlen, szúrós felsőrészekben, nadrágokban nem lehet megfelelően összpontosítani az ízekre és a látványra, ez pedig hatással lehet egy idő után a karrierre is. Amennyiben Te nem szeretnéd megkockáztatni a szakmai sikereidet, és a legjobbra

Stílus! Kényelem! Biztonság! Munkaruhában is!

Posztolta     Munkaruhákról      0 Hozzászólás  Megtekintés (236)
Stílus! Kényelem! Biztonság! Munkaruhában is!
Te mit veszel fel, ha egy találkozóra indulsz? Valami kényelmes, de divatos öltözéket, amiben jól érzed magadat? Egy ünnepi alkalomkor miben jelensz meg az eseményen? Olyan ruhában, ami illik az eseményhez. Na és mi a helyzet a munkáddal? Ide megint másféle viselet kell, hiszen egész nap munkálkodsz, talán még emberekkel is foglalkozol, vagy akár a szabadban is tevékenykedsz. 

Töröld le az izzadságot és élvezd a Snickers kényeztetést!

Posztolta     Munkaruhákról      0 Hozzászólás  Megtekintés (318)
Töröld le az izzadságot és élvezd a Snickers kényeztetést!
Teljesen mindegy, hogy sportoló, szakember, munkás, irodista vagy, hisz a meleg érezteti hatását, és mindenkit megvisel.
Munkaruházati bolt Budapesten: ahol bármilyen munkához találsz öltözéket
Bármilyen munkakörről is legyen szó, a kényelem és a biztonság elengedhetetlen feltétel, amelyet - bizonyos esetekben - speciális, az adott munkára kialakított munkaruha képes csak biztosítani.

A munkavédelmi cipők típusai

Posztolta     Munkaruhákról      0 Hozzászólás  Megtekintés (362)
A munkavédelmi cipők típusai
A munkavédelmi cipők célja, hogy a megfelelő védelem mellett a legnagyobb kényelmet is biztosítsák a viselőjük számára. Minden munkavédelmi cipő, illetve bakancs megfelel az erre vonatkozó rendeletek előírásainak, és az európai szabványok alapján típusvizsgálatnak vetik alá őket a forgalomba hozatal előtt.

Wibe létrák: mondj igent a biztonságos munkavégzésre!

Posztolta     Kiegészítők      0 Hozzászólás  Megtekintés (432)
Wibe létrák: mondj igent a biztonságos munkavégzésre!
Pontosan tudjuk: minden munkavégzésnél roppant fontos, hogy megfelelő eszközöket használhassunk! Ha fontos a maximális biztonság, fordulj bizalommal cégünkhöz, és mondj igent a Wibe létrákra!

Kopogtat a jó idő, tavaszodik. Netán zavarja szemedet a napfény?

Posztolta     Kiegészítők      0 Hozzászólás  Megtekintés (558)
Kopogtat a jó idő, tavaszodik. Netán zavarja szemedet a napfény?
Kopogtat a jó idő, tavaszodik. Netán zavarja szemedet a napfény?