Tedd próbára a rugalmasságot
Posztolta      04/01/2019 15:09:45     Munkaruhákról    0 Hozzászólás
Tedd próbára a rugalmasságot

Tedd próbára a rugalmasságot

Tudtad, hogy a korszerű, rugalmas (sztreccs) anyagok is megjelentek a munkaruháknál és nagyobb kényelmet, tökéletesebb megjelenést biztosítanak?

A kényes testrészeknél, mint például a hónalj, az üleprész vagy a térdhajlat, nemcsak a szabadabb mozgást, de az öltözet jobb szellőzését is lehetővé teszik.

Általánosságban elmondható, hogy a rugalmas betétrészeknek köszönhetően a munkaruha jobban illeszkedik testünkhöz, olyan mintha egy második bőrünk lenne, követi mozgásunkat.


Az anyag rugalmassága lehet 2 illetve 4 irányú

Az AllroundWork Stretch vagy a FlexiWork munkaruhacsalád ötvözi minden előnyét, kiemelkedő tulajdonságát a 2 irányú rugalmas alapanyagnak, kiegészítve a 4 irányú rugalmas betétrészekkel, lábzsebekkel, lengőzsebekkel.


Slim fit a munkaruházatban

Mindannyiunk számára ismert a slim fit (testhezálló) fogalom. Na, de munkaruhában is?
Igen, a 4 irányú rugalmas alapanyag az üleprésznél, hátul, a térdnél stb. nem akadályoz semmiféle mozgásban, sőt még a szellőzést is megoldja.

A Snickers un. HYBRID munkaruha 4 irányú rugalmas alapanyaga, speciális, dupla szövése nemcsak a kényelmet fokozza, hanem a ruházat tartósságát is.
Tökéletes vonalvezetés, illeszkedés, kényelem, maximális mozgásszabadság! Ez a HYBRID változat!

Softshell rugalmas alapanyag véd a szél és enyhébb eső ellen. Ha ezt kihasználva kombináljuk a speciális duplaszövésű rugalmas anyaggal, megoldjuk testünk szellőzését is. És pont ez az, amit a HYBRID öltözet nyújt, a funkciók optimalizálását.

Megtapasztalnád milyen érzés? Térj be hozzánk! Tedd próbára a rugalmasságot!

Keresd újdonságainkat!