Wibe létrák: mondj igent a biztonságos munkavégzésre!
Posztolta      03/24/2020 10:30:03     Kiegészítők    0 Hozzászólás
Wibe létrák: mondj igent a biztonságos munkavégzésre!

Gondoltad volna? A létrás balesetek hetvenöt százaléka elsősorban a nem megfelelő stabilitás és használat miatt következik be. Mondj igent Te is a Wibe létrákra, és kerüld el azokat a baleseteket, amelyek igenis megelőzhetőek.

Választékunkban jelenleg három féle Wibe létra érhető el:

Wibe teleszkópos létra

Wibe teleszkópos létra: Fontos kiemelni, hogy ez egy kimondottan professzionális/ipari célokra kialakított teleszkópos, összecsukható támaszlétra, amely helytakarékos, könnyű szállítani és tárolni. Kültéri és beltéri használatra egyaránt használható.

Wibe létra korláttal

Wibe fellépő korláttal: Itt egy könnyű, kis helyen tárolható fellépőről beszélhetünk. A négy extra széles lépcsőfok a biztonságos állást és mozgást teszi lehetővé. Emellett biztonsági kapaszkodó segít az egyensúlyozásban, illetve csökkenti a leesés veszélyét.

Wibe lépcsőházi létra állítható lábakkal

Wibe 77S lépcsőházi létra extra kiegészítő tálcával: Ez egy kimondottan rugalmas létra, amely lépcsőn, valamint stabil, de egyenetlen felületen is használható. Ez hogyan lehetséges? A négy lábát egyenként lehet különböző hosszúságúra állítani a biztonságos munkavégzés céljából.

Miért dönts Te is a Wibe létrák mellett? Jól tudjuk: a magasban mindenki szereti magát a legnagyobb biztonságban érezni. Fontos szempont, hogy nem csupán az állásnak, de a le- és fellépésnek is roppant stabilnak kell lennie. A Wibe létrák minden kötelező tesztelésen átestek, illetve megfeleltek: ellenőrizték, hogy megfelelnek-e a vonatkozó szabályoknak.

Kíváncsi vagy a Wibe létrák további előnyeire? Többet megtudnál elérhető termékeinkről? Rendelni szeretnél? Weboldalunkon megtekintheted a kínálatunkat, a kívánt terméket pedig otthonodból kényelmesen, pár kattintással be is szerezheted! Munkaruházati webshopunkban emellett minden szükséges kiegészítőt megtalálhatsz, amelyek maximálisan a biztonságos munkavégzés szolgálatában állnak. Ismerd meg ajánlatunkat, és rendelj Te is tőlünk! Felmerülő kérdéseiddel keresd bátran kollégáinkat! Bizalommal várjuk megkeresésedet, rendelésedet!