Aláöltözet, mint a téli munkaruha, a réteges öltözködés kiegészítője
Az aláöltözet a téli öltözet egyik legfontosabb eleme! A dermesztő hideg nem kíméli azokat sem, akik az utcákon sietnek a dolgukra és azokat sem, akik a szokásos munkájukat végzik a szabadban.

A munkavédelmi kesztyű fontosságáról bővebben

Posztolta      0 Hozzászólás  Megtekintés (109)
A munkavédelmi kesztyű fontosságáról bővebben
Sokan nap, mint nap igencsak veszélyes munkakörülmények között dolgoznak, ezért esetükben nélkülözhetetlen a munkavédelmi ruházat viselete. Egyesek azt gondolják, hogy ez önmagában elegendő ahhoz, hogy elkerüljék a baleseteket.

Mérőszalagok

Posztolta     Kiegészítők      0 Hozzászólás  Megtekintés (342)
Mérőszalagok
A Hultafors mérőszalagcsaládnak kimagasló a precizitása, az ergonómiája és tartóssága. Általánosságban elmondható, ha munkánk során megfelelő szerszámot használunk, akkor sokkal gyorsabban és könnyebben haladunk vele, sőt még a fizikai fáradtság, az ízületek, izmok terhelése is csökkenhet.

Szélálló pulóverben nincs több munkahelyi didergés!

Posztolta      0 Hozzászólás  Megtekintés (286)
Szélálló pulóverben nincs több munkahelyi didergés!
A munkavédelmi ruházat speciális viseletet jelent, amit azért terveztek, hogy viselője minden körülmények között és kockázatok nélkül tudjon a feladatkörébe tartozó követelményeknek megfelelni.

Kesztyűs kézzel?

Posztolta     Munkaruhákról      0 Hozzászólás  Megtekintés (179)
Kesztyűs kézzel?
A korona elleni küzdelemben kritikus a kezek tisztántartása. Ha kimozdulsz otthonról, akár dolgozni mész, a maszk és a kesztyű megóvhat, mivel meggátolhatja a vírus terjedését. Gondolj csak bele, milyen gyakran érinted meg a kilincseket, asztalodat, bankkártyádat, a kártyaolvasót vagy a telefonodat és egyéb elektronikai eszközeidet!
Mutat 1 - 5 / 24 (1 . oldal)