Mérőszalagok

Posztolta     Kiegészítők      0 Hozzászólás  Megtekintés (156)
Mérőszalagok
A Hultafors mérőszalagcsaládnak kimagasló a precizitása, az ergonómiája és tartóssága. Általánosságban elmondható, ha munkánk során megfelelő szerszámot használunk, akkor sokkal gyorsabban és könnyebben haladunk vele, sőt még a fizikai fáradtság, az ízületek, izmok terhelése is csökkenhet.

Szélálló pulóverben nincs több munkahelyi didergés!

Posztolta      0 Hozzászólás  Megtekintés (160)
Szélálló pulóverben nincs több munkahelyi didergés!
A munkavédelmi ruházat speciális viseletet jelent, amit azért terveztek, hogy viselője minden körülmények között és kockázatok nélkül tudjon a feladatkörébe tartozó követelményeknek megfelelni.

Kesztyűs kézzel?

Posztolta     Munkaruhákról      0 Hozzászólás  Megtekintés (150)
Kesztyűs kézzel?
A korona elleni küzdelemben kritikus a kezek tisztántartása. Ha kimozdulsz otthonról, akár dolgozni mész, a maszk és a kesztyű megóvhat, mivel meggátolhatja a vírus terjedését. Gondolj csak bele, milyen gyakran érinted meg a kilincseket, asztalodat, bankkártyádat, a kártyaolvasót vagy a telefonodat és egyéb elektronikai eszközeidet!
Cukrászruházat: kényelmes öltözékben nem jelent kihívást a munkavégzés!
Ahogy más foglalkozások esetében, úgy a cukrászoknál is nagyon fontos a kényelmes munkaruházat. A sütemények megalkotása igencsak összetett feladatokból áll össze, amelyek óriási koncentrációt igényelnek. Kényelmetlen, szúrós felsőrészekben, nadrágokban nem lehet megfelelően összpontosítani az ízekre és a látványra, ez pedig hatással lehet egy idő után a karrierre is. Amennyiben Te nem szeretnéd megkockáztatni a szakmai sikereidet, és a legjobbra

Stílus! Kényelem! Biztonság! Munkaruhában is!

Posztolta     Munkaruhákról      0 Hozzászólás  Megtekintés (143)
Stílus! Kényelem! Biztonság! Munkaruhában is!
Te mit veszel fel, ha egy találkozóra indulsz? Valami kényelmes, de divatos öltözéket, amiben jól érzed magadat? Egy ünnepi alkalomkor miben jelensz meg az eseményen? Olyan ruhában, ami illik az eseményhez. Na és mi a helyzet a munkáddal? Ide megint másféle viselet kell, hiszen egész nap munkálkodsz, talán még emberekkel is foglalkozol, vagy akár a szabadban is tevékenykedsz. 
Mutat 1 - 5 / 22 (1 . oldal)