Kesztyűs kézzel?

Posztolta     Munkaruhákról      0 Hozzászólás  Megtekintés (37)
Kesztyűs kézzel?
A korona elleni küzdelemben kritikus a kezek tisztántartása. Ha kimozdulsz otthonról, akár dolgozni mész, a maszk és a kesztyű megóvhat, mivel meggátolhatja a vírus terjedését. Gondolj csak bele, milyen gyakran érinted meg a kilincseket, asztalodat, bankkártyádat, a kártyaolvasót vagy a telefonodat és egyéb elektronikai eszközeidet!
Cukrászruházat: kényelmes öltözékben nem jelent kihívást a munkavégzés!
Ahogy más foglalkozások esetében, úgy a cukrászoknál is nagyon fontos a kényelmes munkaruházat. A sütemények megalkotása igencsak összetett feladatokból áll össze, amelyek óriási koncentrációt igényelnek. Kényelmetlen, szúrós felsőrészekben, nadrágokban nem lehet megfelelően összpontosítani az ízekre és a látványra, ez pedig hatással lehet egy idő után a karrierre is. Amennyiben Te nem szeretnéd megkockáztatni a szakmai sikereidet, és a legjobbra

Stílus! Kényelem! Biztonság! Munkaruhában is!

Posztolta     Munkaruhákról      0 Hozzászólás  Megtekintés (73)
Stílus! Kényelem! Biztonság! Munkaruhában is!
Te mit veszel fel, ha egy találkozóra indulsz? Valami kényelmes, de divatos öltözéket, amiben jól érzed magadat? Egy ünnepi alkalomkor miben jelensz meg az eseményen? Olyan ruhában, ami illik az eseményhez. Na és mi a helyzet a munkáddal? Ide megint másféle viselet kell, hiszen egész nap munkálkodsz, talán még emberekkel is foglalkozol, vagy akár a szabadban is tevékenykedsz. 

Töröld le az izzadságot és élvezd a Snickers kényeztetést!

Posztolta     Munkaruhákról      0 Hozzászólás  Megtekintés (166)
Töröld le az izzadságot és élvezd a Snickers kényeztetést!
Teljesen mindegy, hogy sportoló, szakember, munkás, irodista vagy, hisz a meleg érezteti hatását, és mindenkit megvisel.
Munkaruházati bolt Budapesten: ahol bármilyen munkához találsz öltözéket
Bármilyen munkakörről is legyen szó, a kényelem és a biztonság elengedhetetlen feltétel, amelyet - bizonyos esetekben - speciális, az adott munkára kialakított munkaruha képes csak biztosítani.
Mutat 1 - 5 / 20 (1 . oldal)