Kényelmes, tartós, praktikus és munkaruha – Minőség korrekt áron

Neked milyen elvárásaid vannak a professzionális munka- és munkavédelmi ruha kapcsán?

 • egyszerre kényelmes, praktikus és divatos?
 • megfelelő védelmet biztosít?

Szeretnéd hatékonyabbá, stresszmentesebbé tenni a munkaidődet? Ebben tudunk neked segíteni! Bár a munkádat nem tudjuk átvenni, de kényelmet és nagyobb biztonságot nyújthatunk kiváló minőségű munkaruháinkkal.

Senki sem kérdőjelezi meg, hogy a favágónak éles fűrészre van szüksége. Nos, a jó munkaruha éppen olyan fontos munkaeszköz, mint pl. egy szerszám! Ráadásul látványosan nőhet a munkateljesítményed pusztán attól, hogy kényelmesen érzed magad a ruhádban, és a 100%-osan a feladatodra tudsz koncentrálni.

A hatékony munkavégzés, maximális komfort és mozgásszabadság egyik nélkülözhetetlen feltétele a jó minőségű, professzionális munkaruha. Büszkék vagyunk arra, hogy cégünk, a KLÍMA-EXPRESS Kft, kínálatában megtalálható minden olyan munkahelyi és munkavédelmi öltözet, munkavédelmi kiegészítő, ami a biztonságos és kényelmes munkavégzést teszi lehetővé, legyen az munkavédelmi cipő, bakancs, vagy akár maga a munkaruha.Hogyan segít neked egy jó munkaruha leküzdeni a mindennapos stresszt? Miért nélkülözhetetlen számodra a professzionális munkásruha?

Ugye számodra is ismerős, hogy egy végigdolgozott nap után majd leszakad a hátad, fáj a derekad, elnehezülnek a lábaid. Pedig a megoldás kézenfekvő!


Tapasztaltad már, hogy…

 • Funkcionálisan nem kielégítő munkaruha.
 • Gyenge minőség, ami nem bír még pár hónap viselési időt sem.
 • Kényelmetlen: a sok réteg miatt télen nem lehet benne mozogni, nyáron túl meleg.
 • Nincs a megfelelő méretben.
 • Több eltérő alkatú munkatárs esetén, illetve különböző munkakörökhöz nehéz vagy nem található egységes arculatú termék.
 • Véd ugyan, de esztétikai szempontból hagy maga után kívánnivalót.
 • Nincs színválaszték, az öltözeteket nem lehet kombinálni.
 • Nincs utánpótlás, utángyártás.


Ezekre mind megoldást kínálunk!


Termék- és szolgáltatási körünk széles palettájával lehetőséget biztosítunk neked ahhoz, hogy megtaláld a legmegfelelőbb megoldásokat saját elképzeléseidhez, akár a minőség, akár az ár oldaláról nézve. Plusz szolgáltatásainkkal (emblémázás, feliratozás, kiszállítás, webshop üzemeltetése, szaküzleteink hosszított nyitva tartása) igyekszünk lehetővé tenni, hogy a munkaruházatod beszerzésére csak a legszükségesebb időt kelljen fordítanod akkor, amikor számodra a legideálisabb.A munkaruhák specialistái vagyunk. Mit jelent ez?

 • Közel 20 éves szakmai tapasztalatunknak és ipari hátterünknek köszönhetően vásárlásaidat szaktanácsadással segítjük.
 • Nem kifogásokat, hanem minden esetben a megoldást keressük.
 • Megkönnyítjük a céges beszerzés folyamatokat: ruhapróbákat biztosítunk, látványterveket, termékleírásokat, ajánlatokat készítünk.
 • Szaküzleteinkben lehetőség van a munkaruhák személyes kiválasztására, személyes méretpróbára.
 • Hiszünk az általunk forgalmazott termékekben, olyan márkákkal foglalkozunk, amelyek már bizonyítottak, és kiállták az idők próbáját.
 • Személyre/cégre szabott teljes körű szolgáltatást nyújtunk, igény esetén egyedi emblémázást/ feliratozást (hímzés, szitanyomás), névre szóló csomagolást is biztosítunk.+5 nyomós érv az általunk forgalmazott munkaruha mellett

 1. Megjelenésben is profin. Ugye neked is fontos, hogy már elsőre jó benyomást keltsél a leendő ügyfeleidben?. Jó benyomást pedig a legegyszerűbben úgy érhetsz el, ha hatékony, pontos és gyors munkát végzel, és szakmai megjelenésed a megfelelő munkaruhával erősíted. A jól átgondolt, a cég logójával ellátott munkaruha segít megszilárdítani a vállalkozásod helyzetét a piaci versenyben, hiszen megkülönbözteti a céged az összes versenytársadtól.

 2. Megbízhatóság. Az emblémázott munkaruhád bizalmat ébreszt az emberekben, és a hitelesség erejét biztosítja a vállalkozásodnak. Az ügyfeled számára a logóval ellátott munkaruhád azt jelzi, hogy komoly, a részletekre gondot fordító, több éves tapasztalattal rendelkező vállalkozóval van dolga, akiben meg lehet bízni, a szolgáltatásaidat kockázat nélkül igénybe lehet venni.

 3. Sétáló reklám. Nem szabad elhanyagolni azt a tényezőt sem: egy logózott munkaruha olyan, mintha széles körben reklámoznád vállalkozásod. Segít abban is, hogy a céget ismertebbé tegye.

 4. Időt takaríthatsz meg. Ha nálunk vásárolsz, akkor sem az elhasználódás miatt, sem egy új alkalmazott felvételekor nem kell azzal foglalkoznod, hogy hol találsz ugyanolyan, de legalábbis hasonló munkaruhát, hogy megtartsd az egységes arculatot. Nálunk évek múltán is lehetőséged lesz utánrendelést leadni, ugyanarra a termékünkre.

 5. A munkaruha elszámolható. A jogszabály szerint az egyenruha, a formaruha, a védőruha és a munkaruha, valamint tartozékai munkaruházati terméknek minősülnek, és beruházásként vagy anyagköltségként el tudod számolni őket.


Tedd kényelmesebbé és egyben hatékonyabbá a munkát! Segítünk kiválasztani az ideális munkaruhát>> http://munkaruha-munkacipo.hu/contact-us