Töröld le az izzadságot és élvezd a Snickers kényeztetést!

list Itt: Munkaruha

Teljesen mindegy, hogy sportoló, szakember, munkás, irodista vagy, hisz a meleg érezteti hatását, és mindenkit megvisel. 

Izzadással tartjuk állandó hőmérsékleten testünket, hűtjük magunkat, ha magasabb a külső hőmérséklet, ha stresszesek vagyunk, vagy ha például fizikai munkát végzünk. Hő-leadásunkat nagymértékben befolyásolja, milyen ruha - legyen az egyszerű póló vagy munkaruha - érintkezik bőrünkkel. Ezért figyelmedbe ajánljuk a Snickers LiteWork munkaruhacsaládot, gyorsan száradó, izzadságelvezető 37.5® technológiás alapanyagból, mely tökéletes mikroklímát teremt bőröd közvetlen közelében.

Miért lehetséges ez? Íme:

  - természetes alapanyagszálak

  - ötször gyorsabban szárad, mint más anyag

  - hatékonyabb izzadtságelvezetés

  - 37,5 ˚C fokos testhőmérsékletnél és nyirkosságnál aktivizálódnak a 37.5® előnyös tulajdonságai, melyeket az alapanyag szálak rejtenek magukban, így megőrizve azokat mosásról-mosásra

  - hatásmechanizmusuk egyszerű, minél jobban dolgozol, annál magasabb lesz a tested hőmérséklete, és védekezésként elkezdesz izzadni, hisz ezzel hűtöd magadat. Viszont a 37.5® szál speciális szerkezetének köszönhetően a hő és a nedvesség fokozódása egy gyorsabb ventillációt generál, gyorsabban párologtatja el az izzadtságodat, ruhád száraz marad, komfortérzeted pedig nő.

Szóval, hidrózis vagy 37.5®?

Ugye, tudtad, hogy csak egyszer kell megtapasztalnod, hogy többé ne ereszd el!

Nos, kipróbálod? 

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December