Tudatos értékláncolat?

list Kategória: Érdekességek

A Snickers Workwear célja, hogy tevékenységével támogassa a tudatos fenntarthatóságot, környezetünk védelmét. Hisz abban, hogy a fenntarthatósági folyamatban fontos szerepet játszik abban, hogy mit kínálunk, és hogyan cselekszünk.
Napról-napra egyre többet tehetünk a környezetünk védelme érdekében, és ez a tudatosság a mindennapi létünk, működésünk, folyamataink szerves része kell, hogy legyen. Ismernünk kell, hogy cselekedeteink hogyan befolyásolják a bolygónkat, az embereket, legyen szó akár egy-egy termék tervezéséről, anyagválasztásáról vagy gyártási módszeréről.

Snicker Workwear is folyamatosan átértékeli tevékenységét, igyekszik jobb döntéseket hozni és intelligensebb megoldásokat találni.
A kutatás és az aprólékos tesztelés a kezdetek óta tevékenységének középpontjában áll, folyamatosan figyeli, kutatja döntéseinek környezetre gyakorolt hatását, úgy a gyártás során, mint az előállított termékek használata során. Az általános célja, mindig a tartós és prémium minőségű termékek gyártása.
Az újabb és újabb kihívásokra igyekszik felkészülni, döntéseit kétszer is meggondolja, hisz a Snickers Workwear teljes szívvel elkötelezett amellett, hogy mindent megtegyen a fenntarthatóság érdekében, mely átfogó, összehangolt stratégiák keverékét vonja maga után.
Víziója, hogy az intelligensebb megoldások és technológiák alkalmazásával élen járjon környezetünk védelmében, fenntarthatóságában.
Célja az emberek és a környezet jólétének védelme, az előállított termékek magas, tartós minőségének és kompatibilis árainak fenntartása.
Az emberekkel és a bolygónkkal való törődés szerver része a Snickers Workwear DNS-ének.
Időben felismerték felelősségüket, túlléptek saját érdekeiken. Hisznek a kiváló minőségben, hisz a kiváló minőség idővel költséget takarít meg, és az sem elhanyagolható, hogy a termékek hosszabb élettartama sokkal kisebb környezeti lábnyomot hagy maga után.


Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December