Te felkészültél már a nyárra és az UV sugárzás elleni védelemre?

list Itt: Munkaruha

Szinte mindenhonnan halljuk, hogy igen erős az UV sugárzás, nemcsak a tűző napon, hanem árnyékban vagy felhős időben is.

Az UV-sugárzás elleni védelem munka közben is fontos, sőt, ilyenkor talán még fontosabb, mint a strandon! Észre sem veszed és már pillanatok alatt le is égtél. Fényvédőkrémek, folyadékok is védenek, de nem biztos, hogy folyamatosan tudod kenegetni magad a munkád során. Az is megoldás lehet, hogy bebugyolálod testedet a nap sugarai elől, de akkor meg patakban folyhat a verejték rólad!

Tehát érdemes megfontolnod, hogy mit is viselsz munka közben! A hosszú ujjú póló, a sapka és a védőszemüveg már önmagában is sokat segíthet, ám, ha az igazán megfelelő munkaruhát keresed, akkor érdemes figyelned a jelölésekre is, és az EN 13758-2 jelzéssel is ellátott ruhadarabokat választanod.

(Az EN 13758-2 egy termékszabvány, mely a nap káros hatásai (UVA és UVB) elleni védelemre vonatkozik. A megjelölt ultraibolya védelmi tényező (UPF érték) a ruházat szabvány szerinti védelmi szintjét jelenti. A védelem szintje számos tényezőtől függ, beleértve az anyag vastagságát, sűrűségét és színét. Az anyag védőhatását azonban befolyásolja a kopás és a ruha nyúlása. Az 13578-2 tanúsítvánnyal rendelkező ruhák viselésével minimálisra csökken a napsugárzás okozta bőrkárosodás kockázata.)

A professzionális munkaruházati termékek tökéletesen szellőznek, komfortos viseletet biztosítanak, sőt hatékonyan védhetnek is a nap káros hatásai ellen. Rövid ujjú pólót szeretsz viselni még munka közben is, és ki-be mászkálsz az épületből a szabadba? Semmi gond, ha jól választod meg öltözetedet! Snickers UV- sugárzás elleni alkarvédőt Neked találták ki!

Ugye, a sapkát sem felejted el!

Munkád során a védőszemüveg is lényeges kiegészítő lehet! Fontos, hogy törekedj UV-védelemmel is ellátott védőszemüvegre! Sajnos, nem minden védőszemüveg rendelkezik ezzel a tulajdonsággal is, hiába sötétített a lencséje. Védd szemeidet is és kerüld el az UV-sugárzás okozta komoly szembetegségeket! Az sem jelent gondot, ha korrekciós szemüveged felett kell viselned!

A kínálatunkban megtalálható Hellberg szemüvegek nemcsak a látásod épségét segítenek megőrizni, de a munkavégzésed során sem akadályoznak. Válaszd ki az arcformádhoz igazodó típust!

Keress minket bátran elérhetőségeink egyikén, vagy személyesen szaküzleteinkben! Szívesen segítünk a választásban!

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December