Szerszámok, kések és kézvédelem

list Itt: Munkaruha

szerszámok, a kések és a kézvédelem témaköre - egy szóviccel élve - kéz a kézben járnak; hogy miért, az alábbiakból kiderül.

Bármilyen szerszámot - illetve tulajdonképpen bármit - használunk, a kezünk megsérülhet; és nem csak akkor, ha kissé ügyetlenebbek vagyunk! Sokszor még a legtapasztaltabb szakember is képes elvéteni egy-egy mozdulatot, és máris kész a baj. Nem kell persze hatalmas sérülésekre gondolni, de egy apró vágás is okozhat komoly problémákat, és nem csak munka közben. Éppen ezért érdemes figyelmet fordítanunk a kezünk védelmére, a kézvédelemre! Hogy miképpen? Természetesen megfelelő munkás, illetve munkavédelmi kesztyűvel! Minden foglalkozásnak, munkavégzésnek megvannak a sajátosságai, veszélyei, melyekhez igazodnak a különböző védelmi funkciókkal (vágásbiztos, csúszásmentes, ökölcsont védő stb.) felruházott kesztyűk.

Az viszont nem kérdés, hogy a kések használata könnyen és viszonylag gyakran okoz kézsérülést - erről milliónyi krumplihámozó tudna mesélni! Márpedig kést nemcsak a konyhában használunk, hanem sokszor a munkafolyamatok során is. Csak példaként: blankoló kés kábelek szigetelésének eltávolítására; a festők számára kifejlesztett kés, mellyel a festékes dobozt is egyszerűen fel tudjuk nyitni, vagy a csavarhúzó végével könnyedén leszerelhetjük például a villanykapcsolót. De a Hultafors kések a vízvezeték szerelőknek is kecsegtetnek extrákkal, pl. a kés pengéjén a sorjázó kiegészítéssel! És azt tudtad, hogy a Hultafors kések pengéi szinte a nyél teljes hosszában futnak?

Érdemes még megemlíteni, hogy a kéz sérülése nemcsak mechanikai behatások, vagyis a szerszámok és kések miatt történhet meg, hanem vegyszerek hatására is, ami ellen viszont már nem csak a kézvédelem, de az arc, a szemek és a légzés védelme is szükségessé válik, avagy válhat.

Kínálatunkban a Hultafors szerszámai és kései mellett a kézvédelmi eszközökön túl egyéb védőeszközök is megtalálhatóak. A Hultafors termékeit, legyen az szerszám, kés vagy kesztyű stb. az ergonomikus kialakítás, a strapabíró, minőségi alapanyagok és a modern technológia jellemzi.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet szerszámainkkéseink és kézvédelmi eszközeink iránt, tekintsd meg webáruházunk kínálatát, válassz, rendelj mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdésed lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December