Rövidnadrág, ¾-es pirate fazon: munkavédelmi nadrágok nyárra

list In: Munkaruha

Rövidnadrág és ¾-es pirate fazon is található munkavédelmi nadrágjaink kínálatában - hogy a kánikulában se okozzon gondot a munkavégzés.

Ha azt halljuk: munkavédelmi nadrág, akkor a legtöbbünknek a kantáros, hosszú szárú nadrágok ugranak be. Ám jó tudni, hogy létezik kifejezetten munkavédelmi célokra kialakított rövidnadrág is, illetve előfordul - igaz, jóval kisebb számban - a ¾-es pirate fazon is az erre szakosodott boltok kínálatában, Mindkét típusnak megvannak a maga előnyei, illetve rengeteg közöttük a hasonlóság; lássuk, miért is érdemes ezek közül választanod, ha a nyári hőségben is dolgoznod kell!

Egy munkavédelmi nadrágnak strapabírónak és erősnek, kényelmesnek és praktikusnak kell lennie, azaz a megfelelő szabás és anyag mellett a rengeteg zseb is fontos. Erre pl. egy jól láthatósági rövidnadrág is képes, hiszen ugyanolyan anyagokból és eljárással készül, mint hosszú szárú testvérei, csupán a lábakat hagyja szabadon, ami a 30 °C feletti hőmérséklet közepette igencsak hasznos. A rengeteg zseb miértjét talán nem kell magyarázni, hiszen aki dolgozik, az tudja, mennyire jól jön, hogy minden eszközét és kellékét a keze ügyében tudhatja.

¾-es pirate fazon viszont talán magyarázatra szorul: ez az a típus, amit régebben halásznadrágként is ismertek, és ugyan az utcákról kicsit eltűnt, a munkavédelmi nadrágok között kifejezetten népszerűnek számít, hiszen egyesíti a hosszú- és rövidnadrágok előnyeit: egyrészt jobban szellőzik, mint egy hosszúnadrág, másrészt viszont védi a térdeket, térdpárnával kiegészítve pedig tökéletes térdvédelmet biztosít, ami egyes munkakörökben kiemelkedően fontos lehet.

Amennyiben munkavédelmi nadrágokra lenne szükséged, tekintsd meg kínálatunkat, amelyben nem csak hosszú-, de rövidnadrágokat és ¾-es pirate fazonú nadrágokat is találhatsz, sőt, olyan típust is, amelynek lecipzározható szárai miatt télen és nyáron egyaránt hasznát veszed majd!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet munkavédelmi nadrágjaink iránt, tekintsd meg webáruházunk kínálatát, válassz, majd rendelj mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdésed lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December