Nem csak balkezeseknek!

list Itt: Munkaruha

Szeretsz barkácsolni? Munkád során a sniccer használata elkerülhetetlen? És még balkezes is vagy? Netán ismered a Hultafors SNAP-OFF barkácskést/sniccert?

A Hultafors penge a szimmetrikus éleknek köszönhetően mindkét irányban tökéletesen használható, így jobb és balkezeseknek egyaránt ideális. A legkisebb, 9 mm-es széles vágópengétől a legnagyobb, 25 mm-es szélesig, mindegyik sniccert az ergonómia jellemzi.
A pengék különböző szélességének köszönhetően a precíziós vágástól a durva, vastagabb anyag vágásáig tökéletes munkaeszköz.

Ha nem is vagy profi szakember, akkor is tökéletes vágásfelületet vársz el a snicceredtől, ezért 4 féle pengetípusból választhatsz:

All-round: legtöbb vágásnál tökéletes (műanyag, papírkarton stb.)

Edge: amikor precíziós vágást szeretnél;

extra éles Perfomance: a leghosszabb élettartamú penge (szigetelés, szőnyeg, gipszkarton stb.)

Non-segment: rugalmas penge, elpattanás nélkül hajlítható (ragasztó, szilikon stb. eltávolítására)

Egy kés legfontosabb jellemzője az élesség. Nos, a Hultafors kések tökéletes élességet, precizitást nyújtanak a használatuk során újra és újra, így biztosítva a folyamatos, könnyed munkavégzést!

Szerezz Te is egyet! info@munkaruha-munkacipo.hu ; www.munkaruha-munkacipo.hu

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December