Szélálló pulóverben nincs több munkahelyi didergés!

list Itt: Munkaruha

A munkavédelmi ruházat speciális viseletet jelent, amit azért terveztek, hogy viselője minden körülmények között és kockázatok nélkül tudjon a feladatkörébe tartozó követelményeknek megfelelni.

A munkavédelmi ruházat speciális viseletet jelent, amit azért terveztek, hogy viselője minden körülmények között és kockázatok nélkül tudjon a feladatkörébe tartozó követelményeknek megfelelni.

A biztonsági és egészségügyi kockázatok kivédése mellett a munkavédelmi ruházatnak a komfortosságot is biztosítania kell. Az időjárás vagy egy belső helyszínen tapasztalható klíma a komfortérzetet könnyen felül tudja írni.

Ki szeret úgy dolgozni, hogy közben didereg, fázik, nem tud koncentrálni a feladataira, mert fizikailag kellemetlenül érzi magát? Például szélálló pulóver egyike azoknak a ruhadaraboknak, amik nélkülözhetetlennek bizonyulnak, ha alacsonyabb hőmérsékleten, kissé huzatos, szeles időben történő munkavégzéshez kell munkaruhát biztosítani.

szélálló pulóver minőségi anyagokból készül, az alapanyagát poliészter, gyapjú, polár és pamut alkothatja. Ezeknek az anyagoknak a kedvező tulajdonságai szavatolják, hogy szabadtéren és beltéren is tökéletesen komfortos felső öltözéket viseljenek a dolgozók.

Az ilyen szélálló pulóver nem csak meleg, de lélegző is! Ideális ahhoz, hogy rétegesen aláöltözzön a viselője, megóvja őt a diszkomfort érzettől és a megfázástól is hosszú távon.

szélálló pulóver azon túl is tud pluszt nyújtani, hogy meleg, mert széltől, huzattól, hidegtől is tökéletesen véd. A sokoldalúságát fokozza a kapucni, a két nagy zseb és a cipzáras megoldás is. Egyszerűen és gyorsan bele lehet bújni, a legszükségesebb tárgyak elférnek a zsebében és igazán cudar időben a fejet is képes melegíteni, óvni a széltől.

A webáruházunkban a munkavédelmi ruházat széles választékát találod, köztük szélálló pulóvert is. Megfizethető áron olyan ruhadarabot vásárolhatsz, amivel hosszú távon tudsz számolni és amit bárki szívesen visel, hisz biztosan jól ki tud majd használni.

Amennyiben a cégünk által forgalmazott szélálló pulóverek felkeltették az érdeklődésedet, lépj kapcsolatba a kollégáinkkal! A honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén bővebb felvilágosítást adunk a Téged érdeklő termékekről!

Tags: pulóver
Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December