Minden lépéssel a környezetért! Biztonság és fenntarthatóság!

list In: Munkaruha

emma_circular.png

EMMA törekvése, elkerülni az elsődleges (primer) alapanyagok kiaknázását, felhasználását, csökkenteni az energiafelhasználást és a CO2 kibocsátást, újrahasznosított anyagokat felhasználni az új termékek előállításához. Ezért csak jó minőségű, tartós anyagokból készülnek az EMMA lábbelik. Lehetőség szerint, minden felhasznált anyagot visszaforgatnak a gyártási folyamatba, ugyanis az elhasználódott lábbeliket igény szerint begyűjtik (elsősorban Hollandiában és Belgiumban), szétszedik és újrahasznosítják. Ehhez nagy segítség, hogy minden alkotóelemet QR kóddal látnak el, így a szétbontás után könnyű a beazonosítás, rendszerezés. Minden lábbeli PVC mentes.

Kezdetektől vallják, hogy kötelességük a legjobbat gyártani, valamint elsődleges szempont a környezettudatosság mellett, a biztonság és a tökéletes kényelem.

emma_dolgozok_regi_kep.jpg

Ennek érdekében csak a hibátlan, jó minőségű alapanyagokat használják fel. A gyártás folyamán fontos a kézügyesség is, hisz a kézi varratok dupla, tripla öltésekkel készülnek. A talpakra kiemelt figyelmet szentelnek. Minimális követelmény a nemzetközi szabványoknak megfelelni, hisz az EMMA lábbelik messze túlszárnyalják azok előírásait, a naponta elvégzett gyári tesztelésen kívül TÜV és SATRA tanúsítványokkal is rendelkeznek.

Az EMMA lábbeli a legjobb ár/minőség arány mellett mindenki számára maximális biztonságot nyújt, tartós viseletet, tökéletes illeszkedést biztosít. Az éves gyártás 90 %-a „hagyományos” munkavédelmi lábbeli, 5 %-a kisebb ortopéd átalakítással készült, de szintén megfelel a vonatkozó szabványnak, 4 %-a egyedi talpbetéttel ellátott, míg 1 %-a ortopéd munkavédelmi lábbeli.

EMMA nem csak fontosnak, de kötelességének is tartja a csökkent munkaképességű dolgozók alkalmazását. A profit hajszolása közben sem hagyja figyelmen kívül az embert és a környezetvédelmet. Hiszi, hogy ez hosszú távon alapozza meg a cégük jövőjét.

A jelenlegi technológiák lehetővé teszik, hogy olyan termékeket állítsanak elő, ami újrahasznosítható, kevesebb energiafelhasználással és káros gázkibocsátással jár. Így lehetőség nyílik egy élhetőbb világra, megelőzve a légszennyezés és szemétfelhalmozás elhatalmasodását. EMMA kötelességének tekinti e küldetést.Ezért mindent megtesz az újrahasznosítás terén, a gyártásba visszaforgatja az elhasználódott lábbeliket.Ez a folyamat biztosítja a folyamatos tanulást és fejlesztést, hisz ez a spirál nem csak az anyagok begyűjtését eredményezi, hanem számos információt ad a lábbelikről.

Innováció – fejlesztés – megújulás soha nem állhat meg!A fejlesztések során nagy segítség a vásárlók, felhasználók visszacsatolásai, véleményei, kritikái. EMMA törekvése a vevő centrikus gyártás, nem a tömeggyártás.EMMA DNA = felkutatni és alkalmazni az új, környezettudatos technológiákat, ledönteni velük a korlátokat a biztonság, kényelem, elégedettség érdekében.Minden tetted nyomot hagy a világban, ezért törekedj arra, hogy ez meggyőző, feltétel nélküli legyen! EMMA és társai is erre törekednek, felelősséget vállalva, együtt küzdenek a környezet megóvásáért, egy fenntartható gazdaságért, világért.


Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December