Mellény, nem csak láthatósághoz!

list Kategória: Munkaruha

Egy mellény a munkában is nélkülözhetetlen kiegészítő. Webáruházunkban a munkavédelmi mellények széles választékát is megtalálod!

A munkavédelmi ruházat kiválasztásában olyan szempontok is fontos szerepet játszanak, mint a kényelem és a praktikusság. Egy munkával eltöltött hosszú nap során célszerű olyan munkaruhát viselni, ami biztosítani tudja az alapvető funkciókat, elvárásokat a viselőjének. A strapabíró alapanyag, a praktikus kialakítás, a komfortérzet megtartása is szerepel egy sokoldalú munkaruha jellemzői között.

mellények is azon ruhadarabok közé tartoznak, amelyek egész évben hasznos kiegészítői ruhatárunknak, nem csak a hűvösebb időjárás, akár póló felett is viselhetők, így kint a szabadban, de bent is ideális ruhadarabok.

Ha láttatni is akarod magadat a biztonságosabb munkavégzés érdekében, és számodra is fontos, hogy szerszámaid a kezed közelében legyenek, akkor csapj le a Snickers láthatósági szerszámos mellényére! Ez a munkavédelmi mellény jól ötvözi a figyelemfelhívást, a láthatóságot az ergonómiával, a kényelemmel és a praktikussággal. Számos multifunkcionális zsebébe könnyen elrejtheted a legapróbb dolgaidat is, rögzítheted szerszámaidat. Csak a végén meg is találd, hova rejtetted őket! Az állítható vállmagasság és a deréköv pedig tehermentesíti hátadat, és már koncentrálhatsz is a munkádra! 

Az általunk kínált mellényekkel is elégedett leszel! Strapabíró, HI-TECH alapanyagok, téliesített változatok, 37.5® technológia, vízlepergető felület, láthatóság a számos praktikum mellett!

Válogass munkavédelmi termékeinkből, ha szükséged van praktikus, tartós ruhadarabra és kiegészítőre! Böngéssz webáruházunkban a Snickers, Carhartt és a többi márka termékei között! Ha bővebb információra vagy tanácsra lenne szükséged, ne hezitálj, keresd cégünket, érdeklődj elérhetőségeink egyikén, vagy látogass meg minket szaküzleteinkben! Szakképzett munkatársaink várják jelentkezésedet!

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December