Látszani és láttatni! - Láthatósági védőruha és társai

list In: Munkaruha

láthatósági védőruha, a munkavédelem nélkülözhetetlen darabja! Gondoskodj magad is a testi épségedről, a megfelelő láthatósági ruhák beszerzésével!

láthatósági védőruha viselése természetesen sok munkához teljesen felesleges. Miért is kellene irodába vagy egy üzletbe ilyen munkaruha? Ott van szükség a jól látható ruházatra és kiegészítőkre, ahol muszáj könnyen észrevehetőnek lennünk. Ha jobban belegondolunk, ez számos munkavégzés során előírás lehet, hogy ne érjen minket munkahelyi baleset. Az éjszakai műszakban, a szabadtéri munkavégzésnél alapvető igény a láthatósági védőruha használata, de ezen kívül minden helyszínen viselnünk kell, ahol a testi épségünket járművek, illetve munkagépek és berendezések veszélyeztetik. Ne feledjük, hogy az őszi borongós, ködös reggelek, nappalok megkövetelik, hogy minket is jó lássanak például az út mentén. Elég, ha az autód kereke adja meg magát, és az útszélen igyekszel a kerékcserével! 

Talán ezért is, a láthatósági védőruhák említése során elsőre mindenkinek a láthatósági mellény jut az eszébe. A mellényt egyszerű felvenni, akár kabátra is rá lehet venni, jól észrevehető és nagy felületet lefed. Azonban nem mindig elég egyetlen mellény! A munkaruha webáruházunkban alapvető termékeink között számos változat megtalálható, legyen az dzseki, nadrág, póló, kesztyű, sapka vagy egyéb munkavédelmi kiegészítő.

Fordulj hozzánk bizalommal, ha jó minőségű, HI-TECH alapanyagokból készült, tartós és nem utolsó sorban komfortos viseletet biztosító munkaruhára van szükséged! Az általunk forgalmazott termékekkel elégedett leszel Te is és a kollégáid is. A termékek a vonatkozó minőségi szabványoknak maradéktalanul megfelelnek. Azon túl, hogy láthatósági csíkokkal és élénk színnel látták el őket, a láthatósági védőruházat minden eleme komfortos is, egyaránt alkalmas a mindennapos munkavégzésre.

A láthatósági védőruha mellett a védőlábbeli is fontos. Válaszd ki a munkavédelmi bakancsaink, cipőink széles kínálatából a Neked valót és rendeld meg online! Az sem jelent gondot, ha netán szélesebb a lábfejed! A kedvező ár, a kényelmes viselet és a szuper minőség garantált! Érdeklődj az egyik elérhetőségünkön a részletekről!

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December