Középpontban a praktikusság: övek és szerszámtartók!

list Itt: Kiegészítők

Az övre illeszthető, csatolható szerszámtartók nem csak praktikusak, de hatékonyabbá is teszik a munkavégzésedet! Lássuk, hogyan!

Ha minden munkaruhád megfelel az előírásoknak, munkavédelmi szabványoknak, és a kényelmedet is szavatolják, az még nem jelenti azt, hogy készen állsz a hatékony munkavégzésre! Sőt, ha a hatékonyság mellett a stílusos megjelenésed is fontos, akkor egy jól megválasztott övre, szerszámtartóra is szükséged lesz!

A nadrágok nagy többségét övvel viseled – bár persze akadnak olyanok is, amelyek anélkül is rajtad maradnak –, és, ha megfeledkezel róla, akkor egész nap kényelmetlenül érzed magad. Alapvetően tehát az öv egy funkcionális "eszköz", de esztétikai szerepet is betölthet.

Az igazán jó övek mind bőrből készülnek, és bár léteznek más anyagok is, a bőr öv nem hiányozhat a Te ruhatáradból sem, hiszen alapvető kiegészítőről van szó, ami akár évekig, sőt, évtizedekig is képes kitartani. A stílus csak rajtad múlik, viselheted a szabadidődben vagy munkavégzésed közben. De bárhol is dolgozz, bármilyen munkakörben, a fém csattal ellátott bőr öv biztonságot, kényelmet és eleganciát is nyújt Neked!

Ha viszont a munkád, vagy épp a környezet, amiben rendszeresen tevékenykedsz, egy olyan övet kíván, amely elbírja azokat a szerszámokat is, amire a nap folyamán szükséged lehet, akkor inkább a rugalmas, illetve a gurtnis övek közül kellene választanod. Ezek az övek nem csak praktikusak, de a tisztításuk is egyszerű, ráadásul a legtöbb csatja műanyagból készül, ami bizonyos helyzetekben kimondottan előnyös – például fémallergia esetén vagy épp, mert nem karcol, nem hagy nyomot.

Az köztudott, hogy egy öv önmagában illetve biztonságosan nem képes az egyes szerszámokat megtartani, tehát mindenképp szükséged lesz egy szerszámtartóra is! Ez a kiegészítő minden olyan szerszám, eszköz, és kellék tárolására alkalmas, amire munka közben szükséged lehet, ilyenek például a csavarhúzók és csavarok, a kalapácsok, vagy más kéziszerszámok. Ráadásul nem akadályoz a szabad mozgásban, és a speciális kialakításának, illetve dedikált tartóinak köszönhetően mindenhez könnyen hozzá is férsz! Lehetsz ács, villanyszerelő, bármilyen kétkezi szakember, nem hiányozhat egy praktikus szerszámtartó, mely még profibb megjelenést is kölcsönöz.

Jó, ha tudod, hogy Snickers és CLC szerszámtartóink tökéletesen illenek a Snickers nadrágokhoz és övekhez! Felkeltettük az érdeklődésedet? Rendelj webáruházunkból mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdésed lenne, keress bennünket elérhetőségeinken!

Tags: szerszámok
Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December