Snickers 1100 dzseki szabadtéri munkához

list In: Munkaruha

A Snickers 1100 dzseki a válasz a hideg időjárásra! A munkád nem köt egész nap az íróasztalodhoz és gyakran utazol vagy a szabadba szólít az elintéznivalód?

Snickers 1100 dzseki a válasz a hideg időjárásra! A munkád nem köt egész nap az íróasztalodhoz és gyakran utazol vagy a szabadba szólít az elintéznivalód? Szép időben ez a munkastílus kifejezetten előnyös, de a hidegben, esőben már kevésbé népszerű. Persze, ha van megfelelő munkaruhád, akkor meg sem érzed a szelet, a mínuszokat, de még az eső is lepereg rólad, szó szerint!

Snickers 1100 dzseki is egy olyan, kedvelt munkaruha, ami gondoskodik arról, hogy ne azzal kelljen törődnöd, hogy milyen hideg van. Ez a tulajdonsága első sorban a speciális alapanyagának köszönhető. A dzseki poliészter, azon belül is sokoldalú softshell poliészter alapanyagból készült. Ez az anyag képes melegen tartani a viselőjét, ugyanakkor a vízlepergető tulajdonsága megakadályozza, hogy a nedvesség bejusson a kabátba. Kényelmes és komfortos viselet a legnagyobb hidegben is, de mindenképpen segít, ha ki kell ugranod valahová és akkor is, ha egész nap rohangálnod kell.

Snickers 1100 dzsekiben nem fogod azt érezni, hogy mindjárt megfagysz, erről a polár bélés gondoskodik, ami puha és meleg is egyszerre. A Snickers 1100 dzseki jól hőszigetel, gyorsan szárad és még lélegzik is. A kabát külső részén megerősített részeket találsz, amik a tartósságot szolgálják. Egyenes fazon, magas gallér, zsebek és fényvisszaverő részek teszik még kedvelhetőbbé a Snickers 1100 dzsekit, ami a hideg időjárás igazi favoritja. Visszafogott, minden szakmához passzoló, könnyen emblémázható, több színben rendelhető.

Már eldöntötted, hogy nem tudsz ilyen dzseki nélkül élni és dolgozni? Ne is hezitálj tovább, hanem egyszerűen hozz egy jó döntést és rendeld meg tőlünk az új Snickers 1100 dzsekidet! A honlapon megtalálod azokat a feltüntetett elérhetőségeket, amiken el tudod érni a kollégáinkat! Keress minket bizalommal, amennyiben valamilyen kérdésed van a termékkel vagy a szállítással kapcsolatban! Mindenben szívesen segítünk és mindent megteszünk, hogy minél előbb megérkezzen hozzád a megrendelt termék!

Tags: dzseki
Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December