Hogy ne fázz! Téli kiegészítők, avagy mire is lehet szükséged a hideg hónapokban?

list Itt: Munkaruha

A téli kiegészítők fokozzák a hidegebb időszakokban a kellemes közérzetet, és biztosítják, hogy képes legyél akár kint, a mínuszokban is dolgozni!

A télikabát, a réteges öltözködés alapvető téli viselet. De ahhoz, hogy a hidegben is komfortosan érezd magad, célszerű beszerezned meleg zoknit, sapkát és kesztyűt! Sőt, az igazán komoly hidegben az aláöltözetet sem fogod túlzásnak érezni.

A ruhatáradból persze nem maradhatnak el a meleg nadrágok és pulóverek sem - nem is beszélve a cipőről, sőt, inkább bakancsról vagy a téliesített talpbetétről. Fontos, hogy a téli öltözeted, munkaruhád választásánál figyelj arra is, hogy egy-egy ruhadarab mit is rejt magában, milyen tevékenységhez viselnéd. Szükséges-e a verejtéked elvezetése, a testhőmérsékleted szinten tartása? Ez esetben előtérbe kerülnek, az un. technikai alapanyagokból készült ruhadarabok minden szuper, kiemelkedő tulajdonságaikkal, csakis a Te optimális kényelmedért. Te sem szereted, ha jó melegbe burkolódzol, aztán meg folyik rólad a veríték, majd összeszedsz egy jó kis megfázást! Szóval ne felejtsd el követni a mesteri hármast:

  • Maradj szárazon, hogy ne fázz! Első réteg, ami a bőröddel közvetlenül érintkezik. Ezek az aláöltözetek általában varrásnélküliek, a legkülönbözőbb összetételű alapanyagokból készülnek. Sokrétűségük miatt, csak választanod kell, melyik a legideálisabb számodra.
  • Tartsd a meleget belül! A második réteg szigetel, visszafordítja tested melegét, miközben az izzadtságot kifelé elpárologtatja, optimális mikroklímát teremtve.
  • A harmadik réteg, körülölelve véd az időjárás viszontagságaitól. Fontossága kiemelt, hisz ez véd a széltől, csapadéktól, miközben megfelelő szellőzéssel, nedvesség elvezetésével biztosítja az első két réteg hatékony működését.

Persze, a fejedről, kezedről és lábadról sem szabad megfeledkezned!

Számos esetben nem elegendő csak a kapucnid használata. Megtalálhatod a tökéletes védelmed úgy a sapkáink, mint a kesztyűink és zoknijaink széles választékában. Sőt, az általunk kínált termékek nem csak védenek, hanem öltöztetnek is, hisz divatosak, színesek, és mi több, kedvedre válogathatsz.

Ha sapkát, kesztyűt, zoknit, vagy épp aláöltözetet is szeretnél beszerezni, tekintsd meg webáruházunk kínálatát, válassz, majd rendelj online mindössze néhány kattintással! Ha pedig kérdésed lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December