Hellberg védőszemüvegek - 1. rész

list Kategória: Kiegészítők

A Hellberg Safety 2018 óta a Hultafors Csoport tagja. Mint a Snickers Workwear munkaruha, a Hultafors szerszámok, a Wibe létra, vagy az EMMA lábbeli stb. a Hellberg Safety is a minőségi termékek széles választékát kínálja a professzionális felhasználók számára.
Közös szenvedély köti őket össze: a lehető legjobb funkcionalitást, maximális védelmet és hatékonyságot kínálni a munkavégzés közben.

A Hellberg védőszemüvegek tartós alapanyagokból készülnek, kifejezetten a különböző munkaterületekre, munkakörülményekre kifejlesztett lencsetechnikával. A munkavédelmi szemüvegei tiszta, biztonságos látást, teljes védelmet és kényelmet kínálnak a munkavégzés során.
A Hellberg védőszemüvegek ütésálló lencsével, mindkét oldalán bevont karc és pára elleni védelemmel készülnek. Felkészülve a számos munkakörülményre, különböző típusú lencsék közül választhatjuk ki a számunkra legmegfelelőbbet.
Felvetődhet a kérdés, hogy miért is kell viselnünk védőszemüveget?
A védőszemüveg segít megvédeni szemünket az esetleges, hirtelen sérülésektől, például vegyi fröccsenéstől, a levegőben lévő apró szilárd részecskéktől vagy éppen a sugárzástól. A Hellberg védőszemüvegek a csúcstechnológiát, a kiváló minőséget és a kényelmes viseletet övözik. Könnyen kombinálhatók a Hellberg hallás- és fejvédelemmel. Kiváló alapanyagok, ergonomikus kialakítás, funkcionalitás, párnázott orr- és halántékrész, mind hozzájárulnak az egész napos „védő” kényelemhez.


Melyik védőszemüveget válasszuk?


Mint tudjuk, minden olyan munkaterületen védőszemüveget kell viselni, ahol potenciálisan veszélybe kerülhet a szemünk. Mivel szemünk sérülékeny és fontos a látásunk megőrzése, elengedhetetlen, hogy a védelmet hozzáigazítsuk az adott körülményekhez, felhasználási területekhez.


Ha például fémmel, fával vagy kővel dolgozunk, apró részecskék, melyek szinte láthatatlanok árthatnak szemünknek, és akkor még nem is említettük az esetleg lepattanó nagyobb darabokat. Szükség esetén még a szemüveg sem elegendő, ilyenkor kombinálnunk kell a szemvédelmünket egy teljes arcvédelemmel. Káros folyadékok, vegyszerek is súlyos, visszafordíthatatlan károsodást okozhatnak. Ilyen estekben megfontolandó testünk teljes védelme, a munkavédelmi szabályoknak megfelelően.


A fényviszonyok is nagymértékben befolyásolják munkavégzésünk hatékonyságát. Gyenge fényviszonyok esetén az ELC típusú lencsés szemüveg a javasolt, hisz ez a bevonat kontrasztosabbá, „világosabbá” teszi környezetünket. Ha viszont a napfény nemcsak káros hatásaitól szeretnénk megóvni látásunkat, hanem a sugárzó fénytől is, akkor ideális választás számunkra a kék vagy piros lencsés Hellberg védőszemüveg.


Hellberg Safety arra is kínál megoldást, ha ki-be kell mászkálni az épületből, hisz a választékában megtalálható az I/O illetve a fotokromatikus lencsével ellátott védőszemüveg is.


Szóval, a legjobb szemüvegek azok, amelyek megfelelnek mind a munkavédelmi előírásoknak, munkafeltételeknek, mind a kényelmi, funkcionális igényeinknek.

Következő bejegyzéseinkben megismerkedhetsz a Hellberg védőszemüveg választékával!


Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December