Ha már nem bírod a hőséget...

list Itt: Munkaruha

37.5® technológiás munkaruházat segít, hogy könnyebben viseld a kánikulát, és ugyanúgy teljesíts, mint máskor!

Az köztudott, hogy izzadás nemcsak a külső hőmérséklettől függ - hiszen a stressz és az intenzív mozgás is okozhatja -, hanem a rajtad lévő ruha minősége is befolyásolhatja. Ezért sem mindegy, hogy a nyári hőségben mit viselsz munka közben. Ha a megoldást keresed, akkor érdemes megismerkedned a Snickers LiteWork munkaruhacsaláddal, ami gyorsan száradó, izzadságelvezető, 37.5® technológiás alapanyagból készül, mely tökéletes mikroklímát teremt a bőröd közvetlen közelében.

És hogy hogyan teszi mindezt?

  • természetes alapanyagszálak
  • ötször gyorsabban szárad, mint más anyag
  • hatékonyabb izzadtságelvezetés
  • 37,5 ˚C fokos testhőmérsékletnél és nyirkosságnál aktivizálódnak a 37.5® előnyös tulajdonságai, melyeket az alapanyagszálak rejtenek magukban, így megőrizve azokat mosásról-mosásra

A hatásmechanizmus egyszerű: minél jobban dolgozol, annál magasabb lesz a tested hőmérséklete, és védekezésként elkezdesz izzadni, hisz ezzel hűtöd magadat. Azonban a 37.5® szál speciális szerkezetének köszönhetően a hő és a nedvesség fokozódása egy gyorsabb ventilációt generál, így gyorsabban párologtatja el az izzadtságot, a ruhád száraz marad, a komfortérzeted pedig nő.

Hidrózis vagy 37.5®? Fedezd fel a munkavédelem innovatív megoldásait, hogy a hőség többé ne jelentsen kihívást a munkád során!

A klasszikus póló és munkavédelmi rövidnadrág együtt remek választás nyáron, ha a munkád engedi, hogy a végtagjaid szabadon maradjanak. Viszont ne felejts el megfelelő figyelmet fordítani az alapanyagukra, hiszen ezen áll vagy bukik a kényelmed! A 37.5® technológiás munkaruházat könnyű, jól bírja az intenzív igénybevételt, ezért számíthatsz rá még rövidnadrág formájában is. Csak egyszer kell megtapasztalnod, hogy többé ne válassz mást!

És a komfortérzetedet még fokozhatod egy jól megválasztott lábbelivel is! A munkavédelmi szandál tökéletes választás lehet - persze csak abban az esetben, ha a munkád ezt megengedi -, de számtalan jól szellőző, zárt cipő, bakancs között is válogathatsz! Biztosan rátalálsz a megfelelőre, ami a tökéletes védelmet nyújtja számodra!

Szeretnél személyesen is meggyőződni a 37.5® technológiás munkaruházat előnyeiről? Ismerkedj meg professzionális termékeinkkel, és válogass a legnagyobb gyártók kínálatából! Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet a 37.5® technológiás munkaruházat, a rövidnadrágok és a szandálok iránt, tekintsd meg webáruházunk kínálatát, válassz, majd rendelj mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdésed lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December