Gyötör a kánikula?

list Itt: Érdekességek

Nem ragadj le a légkondi mellett! Számos olyan helyzet adódik, ahol a természet diktálja ütemet! 

Ahogy beköszönt a nyár, a nap sugarai erősebbek, a forró nyári napok kihívást jelentenek! De, ne ess kétségbe, íme, néhány tipp a mindennapokra, arra, hogyan tudsz védekezni a hőség ellen!

1. A hidratáltság szinte a legfontosabb a hőségben, így mindig legyen kéznél egy vizes palack, és rendszeresen kortyolgass belőle! A megfelelő hidratáltság segít megelőzni a kiszáradást és a hőgutát.

2. Igyekezz árnyékban, vagy épületen belül tartózkodni a legmelegebb, déli órákban!

3. Fényvédő és a laza ruházat, az UV-védelem elengedhetetlen!

Ne hagyd, hogy a napsugarak megperzseljenek! Használj magas faktorszámú naptejet, ami véd a káros UV-sugaraktól és a leégésről!

Viselj könnyű, laza és légáteresztő ruhákat, amelyek elősegítik tested ideális mikroklímáját! Ugye, tudod, hogy számos munkaruházati termék (póló, karvédő, sapka stb.) jó szellőző képessége mellett, már UV- védelemmel is rendelkezik! Nagyon fontos, hogy úgy a fejtetődet, mint a szemeidet is védd! Igyekezz minőségi termékeket viselni, hogy megóvd tested, szemed épségét.

4. Szellőztess, árnyékolj, és frissítsd testedet akár bevizezett kéztörlővel, vagy egy zuhannyal! Ismered a Portwest hűsítő termékeit? Kendő, törülköző, fejfedő, nyakvédő?

5. Légkondival csak óvatosan! Rendszeres tisztítása ugyanolyan fontos, mint a kellemes, hűsítő hatása!

6. Fogyassz könnyű és friss ételeket!

Kövesd tippjeinket, légy a nyár királya még a munkád során is!
Keress minket! Segítünk!

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December