Borúra derű? Avagy a praktikus munkaruha rejtelmei

list Itt: Munkaruha

Mit szólsz a nadrág+póló kombinációjához? Igen, ezek alap ruhadaraboknak számítanak! Képzeld csak, évente 2 billiónál is több pólót vásárolnak az emberek világszerte. Ugye, a Te szekrényedben is akad néhány?

De mi történik akkor, ha külön figyelmet fordítunk a speciális, HI-TECH alapanyagokra, fazonokra? Hát, néha elég nehéz eligazodnunk a sok újdonság között, egyrészt azért, mert számos munkaruhának minősített öltözet megállja a helyét a divatos, utcai viseletek között is. Másrészt pedig, mert nem biztos, hogy nem veszünk el az információhalmazunkban. Az biztos, hogy az ilyen öltözetek, akár szabadidős tevékenységhez, akár munkavégzéshez, a kényelmedet, a mozgásszabadságodat szolgálják.

Hogyan tudod legjobban kihasználni az újdonságok tárházát? Egyszerűen, ha követed a réteges öltözködés szabályait, vagyis a felvett ruhadarabok elvezetik az izzadságot, visszafordítják a tested melegét, és nem utolsósorban megvédenek a széltől, esőtől, hidegtől. Tehát 3 réteg, mely még a zord hidegben is ideális viselet, valamint rétegenként külön is hordhatók. És akkor még nem beszéltünk a profi megoldásokról, mint a szabás, a multifunkcionális zsebek, az apró díszítő elemek, kiegészítők, a méret- és színvariációk stb.

A jó tulajdonságokat még fokozhatod, ha fontos, hogy pl. biciklizés vagy a szabadban végzett munkád során látható is legyél! Eltaláltad, a láthatósági (fényvisszaverős, sárga) ruhadarabok tökéletesek erre! Természetesen ezek között is megtalálod a HI-TECH alapanyagokat, hogy megfelelően kényeztesd testedet.

Szóval, keress minket! Nézz körül nálunk, és töltsd fel a ruhatárad praktikus alapdarabokkal az őszi hónapokra is! De csak akkor, ha a tökéletes megoldásra vágysz!

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December