Bemosható, víztaszító réteget megújító folyadék

list Itt: Kiegészítők

Igen, jól olvasod!

Eddig a gyártó cégek azt javasolták, hogy kabátod, dzsekid, öltözeted vízzáró réteget képező membránját kb. 10 mosás után, meleg levegőfúvással érdemes újra aktiválnod, hogy hosszú időn keresztül tökéletes legyen a védelmed.

Most viszont egy olyan folyadékot mutatunk be, mely a Snickers Workwear és a svéd Greentech brand (OrganoTex®) együttműködésével látott napvilágot!

Könnyű használatú, biológiailag lebomló, PFC (PerFlouroCarbon) és PFAS (Polyfluorinated Substances) – mentes megoldás textilekhez, a víztaszító réteg megújításához.

(Figyelem! Az eljárás nem alkalmazható égésálló védőruhák és egyéb, az (EU) 2016/425 PPE-rendelet III. kategóriája szerint tanúsított ruhadarabok esetében.)

Snickers Workwear 9912 bemosófolyadék

Ez a bemosható folyadék meghosszabbítja a ruházatod víztaszító képességét.

A Snickers Munkaruha jól ismert a funkcionalitásáról és tartósságáról szerte a világon. A termékek hosszú élettartama és tartóssága kulcsfontosságú nem csak a márka alapelvei, hanem a környezettudatossági törekvések szempontjából is.

A használati utasítások gondos betartásával, a Snickers 9912 bemosható folyadékával elérheted, hogy egyetlen mosással megújítsd a vízlepergető/víztaszító hatást a hosszú távú fenntarthatóság érdekében. Az 500 ml 5 – 7 ruhadarab bemosására elegendő. A bemosó folyadék nem károsítja az anyag textúráját, színét, légáteresztő képességét. Nem kell mást tenned, mint kímélő mosóprogrammal (40 °C) átmosd ruhádat. (kiemelten javasolt termékek: Snickers dzsekik 1300, 1100, 1980, 1205)

Azt ugye tudod, hogy a munka- és védőruhádnak mindig tisztának kell lennie, ahhoz, hogy biztonságos legyen és megfeleljen a szabványoknak, előírásoknak. A szennyezett ruhadarabok jelentősen csökkentik pl. a láthatóságot, így veszélyt jelenthetnek rád! A rendszeres mosás biztosítja a por és egyéb szennyeződések eltávolítását, melyek a ruhadarab anyagszálainak a kopását eredményezhetik.

Mosásnál fontos, hogy betartsd a ruhadarabod címkéjén szereplő mosási utasításokat, ügyelve arra is, hogy minden cipzár, tépőzár stb. le legyen zárva, és a ruhád ki legyen fordítva. Ez különösen fontos, ha fényvisszaverő csík is van rajta. Ne feledd, hogy az anyag égésgátló, láthatósági / fényvisszaverő tulajdonságainak károsodása szabad szemmel nem látható!

Szóval, ne dobd ki, inkább próbáld visszaállítani felsőruházatod víztaszító mivoltát!

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December