A póló, mint munkaruha

person Posztoló: Végső Renáta list Kategória: Munkaruha

póló egyike a legáltalánosabb ruhadaraboknak, nem véletlen, hogy munkaruhaként is feltűnik. Egy munkaruha kiválasztásánál több szempontot is figyelembe kell vennünk. Az is fontos, hogy az alkalmazottak, kollégák megjelenésükkel a céget megfelelően képviseljék. Sőt, a munkahelyhez illetve a munkavégzéshez illő ruházat visszafogott, de kényelmes, és még divatos is legyen!

póló, mivel általános és kényelmes viselet, nagyon ideális munkaruhának is. Lehet diszkrét vagy hivalkodó, ha pont ez a célunk. Unisex, női és férfi fazonú pólók, különböző színekben érhetők el. Az sem jelenthet problémát, ha munkavédelmi pólót keresel, mert láttatni kell magadat, vagy épp az antisztatikusság a fontos.

A munkaruha webáruházunkban a pólókból is óriási választékot találsz, ha kifejezetten ezt a típusú munkaruhát keresed. Fordulj bizalommal hozzánk és intézd a vásárlást nálunk! A pólókat több, a munkaruha világában elismert gyártó szállítja hozzánk. Ajánljuk figyelmedbe a Snickers vagy a Carthartt termékeit. Az ugye, közismert, hogy a pólók lehetnek galléros-gombos, kerek- vagy V-nyakkivágásúak, vagyis biztos megtalálod a TE favoritodat.

A gombos és galléros pólóról kijelenthetjük, hogy a stílusos darabok közé tartozik, ami különböző munkakörnyezetben is megállja a helyét.

A minőségi munkaruha, az igényes póló remek fazonja, formatartó HI-TECH anyaga, varrása gondoskodik, hogy tartósan jól érezd magad benne. Válogathatsz a könnyen kezelhető, izzadtságot, nedvességet legyűrő pólók között, de megtalálhatod a tiszta pamut változatokat is.

Amennyiben a Snickers vagy a Carthartt pólóink elnyerték a tetszésedet, keress minket bizalommal és rendelj pólót online! Mérettáblázat is segíti döntésedet, hogy választásod tökéletes legyen!

Az általunk forgalmazott termékekről, pólókról bátran kérdezz minket a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén!

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December