A csapadékos időjárás sem akadály! Esőruházat kicsit másként!

list Itt: Munkaruha

Dolgoztál már szakadó esőben szerelőállványon vagy kint a szabadban, terepen? Akkor tudod, hogy nem feltétlenül kell eláznod, ha felkészülten vágsz neki a napnak.

Az esőruházatod akkor tudja beváltani a hozzáfűzött reményeket, ha ellenáll a szélnek és az esőnek, és még légáteresztő is, hogy ne izzadj alatta. Mire lesz szükséged esős időjárásban? Egy jó kis kabátra mindenképpen. Hasznos lehet például a Rain Defender víztaszító bevonatos Carhartt ® dzseki, hisz ez a bevonat attól különleges, hogy az esőcseppeket nem engedi bejutni a kabát anyagába, azok szinte cseppenként leperegnek róla. Úgy is mondhatnánk, hogy egy burokban érezheted magad az ilyen esőruházatban, ami megvéd a kellemetlen esőtől, nedvességtől, és még légáteresztő is. De választhatod a Snickers vízálló, kapucnival kiegészített kabátjait is!

Ha netán zavar a munkádban a kapucni, vannak kapucni nélküli, magasított gallérú kabátok is a kínálatunkban, melyeket vízálló / vízlepergető sapkákkal is kiegészíthetsz. Egy megbízható esőruházatról a praktikus zsebek, fényvisszaverő betétek vagy a megerősített, hegesztett varratok sem hiányozhatnak.

A munkavédelmi esővédő ruházatodhoz hozzátartozik a jól funkcionáló esővédő nadrág is. Ha nem szeretnél csuromvizesen dolgozni vagy megszakítani a munkát az eső miatt, akkor csak egyetlen választásod marad: beszerezni a szükséges mennyiségben a nadrágokat, kabátokat.

A mi áruházunk kínálatában megtalálod mindezt. Ha mégis kérdésed van esőruházat témában is, csak lépj kapcsolatba velünk az elérhetőségeink egyikén!

És ne feledd! Lábaid, kezeid és fejtetőd védelme is fontos! Hisz nem mindegy, hogy az esős, nyirkos őszt szárazon, komfortosan vészeled-e át. Választásod során tehát nem elég csak a vonatkozó munkavédelmi szabványt követned, hanem legalább annyira fontos figyelned a kényelmedre és a praktikusságra is. Jó böngészést! A megoldásért keress minket!

Tags: esőruházat
Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December