Ügyfeleink és munkatársaink védelme érdekében szaküzleteinkben védőmaszk vagy száj és orr elfedésére alkalmas kendő viselete kötelező.

Köszönjük a megértést!

Klíma-Express Kft. | +36 1 260 3950 | info@munkaruha-munkacipo.hu | 1104 Budapest, Bodza u. 2.

Blog kategóriák

Friss bejegyzések

Kiemelt álláslehetőségek!

Munkaruha üzletág

Kereskedelmi ügyintéző állás

Klíma üzletág

Klímaszerelő állás

Közzétette:     03/24/2020 10:30:03     Kiegészítők    0 Comments
Wibe létrák: mondj igent a biztonságos munkavégzésre!
Pontosan tudjuk: minden munkavégzésnél roppant fontos, hogy megfelelő eszközöket használhassunk! Ha fontos a maximális biztonság, fordulj bizalommal cégünkhöz, és mondj igent a Wibe létrákra!

Gondoltad volna? A létrás balesetek hetvenöt százaléka elsősorban a nem megfelelő stabilitás és használat miatt következik be. Mondj igent Te is a Wibe létrákra, és kerüld el azokat a baleseteket, amelyek igenis megelőzhetőek.

Választékunkban jelenleg három féle Wibe létra érhető el:

Wibe teleszkópos létra

Wibe teleszkópos létra: Fontos kiemelni, hogy ez egy kimondottan professzionális/ipari célokra kialakított teleszkópos, összecsukható támaszlétra, amely helytakarékos, könnyű szállítani és tárolni. Kültéri és beltéri használatra egyaránt használható.

Wibe létra korláttal

Wibe fellépő korláttal: Itt egy könnyű, kis helyen tárolható fellépőről beszélhetünk. A négy extra széles lépcsőfok a biztonságos állást és mozgást teszi lehetővé. Emellett biztonsági kapaszkodó segít az egyensúlyozásban, illetve csökkenti a leesés veszélyét.

Wibe lépcsőházi létra állítható lábakkal

Wibe 77S lépcsőházi létra extra kiegészítő tálcával: Ez egy kimondottan rugalmas létra, amely lépcsőn, valamint stabil, de egyenetlen felületen is használható. Ez hogyan lehetséges? A négy lábát egyenként lehet különböző hosszúságúra állítani a biztonságos munkavégzés céljából.

Miért dönts Te is a Wibe létrák mellett? Jól tudjuk: a magasban mindenki szereti magát a legnagyobb biztonságban érezni. Fontos szempont, hogy nem csupán az állásnak, de a le- és fellépésnek is roppant stabilnak kell lennie. A Wibe létrák minden kötelező tesztelésen átestek, illetve megfeleltek: ellenőrizték, hogy megfelelnek-e a vonatkozó szabályoknak.

Kíváncsi vagy a Wibe létrák további előnyeire? Többet megtudnál elérhető termékeinkről? Rendelni szeretnél? Weboldalunkon megtekintheted a kínálatunkat, a kívánt terméket pedig otthonodból kényelmesen, pár kattintással be is szerezheted! Munkaruházati webshopunkban emellett minden szükséges kiegészítőt megtalálhatsz, amelyek maximálisan a biztonságos munkavégzés szolgálatában állnak. Ismerd meg ajánlatunkat, és rendelj Te is tőlünk! Felmerülő kérdéseiddel keresd bátran kollégáinkat! Bizalommal várjuk megkeresésedet, rendelésedet!

Telefon: +36 (1) 260 3950
E-mail: info@munkaruha-munkacipo.hu