Közzétette:     07/15/2020 14:34:02     Munkaruhákról    0 Comments
Töröld le az izzadságot és élvezd a Snickers kényeztetést!
Teljesen mindegy, hogy sportoló, szakember, munkás, irodista vagy, hisz a meleg érezteti hatását, és mindenkit megvisel.

Izzadással tartjuk állandó hőmérsékleten testünket, hűtjük magunkat, ha magasabb a külső hőmérséklet, ha stresszesek vagyunk, vagy ha például fizikai munkát végzünk. Hő-leadásunkat nagymértékben befolyásolja, milyen ruha - legyen az egyszerű póló vagy munkaruha - érintkezik bőrünkkel. Ezért figyelmedbe ajánljuk a Snickers LiteWork munkaruhacsaládot, gyorsan száradó, izzadságelvezető 37.5® technológiás alapanyagból, mely tökéletes mikroklímát teremt bőröd közvetlen közelében.

Miért lehetséges ez? Íme:

  - természetes alapanyagszálak

  - ötször gyorsabban szárad, mint más anyag

  - hatékonyabb izzadtságelvezetés

  - 37,5 ˚C fokos testhőmérsékletnél és nyirkosságnál aktivizálódnak a 37.5® előnyös tulajdonságai, melyeket az alapanyag szálak rejtenek magukban, így megőrizve azokat mosásról-mosásra

  - hatásmechanizmusuk egyszerű, minél jobban dolgozol, annál magasabb lesz a tested hőmérséklete, és védekezésként elkezdesz izzadni, hisz ezzel hűtöd magadat. Viszont a 37.5® szál speciális szerkezetének köszönhetően a hő és a nedvesség fokozódása egy gyorsabb ventillációt generál, gyorsabban párologtatja el az izzadtságodat, ruhád száraz marad, komfortérzeted pedig nő.

Szóval, hidrózis vagy 37.5®?

Ugye, tudtad, hogy az Csak egyszer kell megtapasztalnod, hogy többé ne ereszd el!

Nos, kipróbálod? 

Telefon: +36 (1) 260 3950
E-mail: info@munkaruha-munkacipo.hu