Ügyfeleink és munkatársaink védelme érdekében szaküzleteinkben védőmaszk vagy száj és orr elfedésére alkalmas kendő viselete kötelező.

Köszönjük a megértést!

Klíma-Express Kft. | +36 1 260 3950 | info@munkaruha-munkacipo.hu | 1104 Budapest, Bodza u. 2.

Blog kategóriák

Friss bejegyzések

Kiemelt álláslehetőségek!

Munkaruha üzletág

Kereskedelmi ügyintéző állás

Klíma üzletág

Klímaszerelő állás

Közzétette:     06/26/2019 08:46:38     Munkaruhákról    0 Comments
Snickers és a 37.5® technológia
Snickers Workwear az elsők között vezette be a 37.5® technológiát a munkaruhák gyártásánál. Az ideális öltözet, munkaruha tudja, mi kell a testnek!

Snickers Workwear az elsők között vezette be a 37.5® technológiát a munkaruhák gyártásánál. Sportolók már régóta élvezik az előnyét e technológiának és tudják, hogy a teljesítményük nagymértékben attól is függ, mennyire kényelmes az öltözetük, mezük. Mr. Gregory W. Haggquist, a technológia kifejlesztője szerint, kb. 26 %-kal növelhető a teljesítmény a korszerű alapanyagoknak és e technológiának köszönhetően.

A 37.5® technológiás, új vonalú munkaruha a nehéz fizikai munkát végző szakemberek teljesítményét is képes növelni, csökkentve a hibázás, baleset lehetőségét.

37.5® elnevezés az ideális bőr közeli mikroklímára utal. Eredetileg az aktív szenet az izzadtságszagok elvezetésére, megszüntetésére használták, majd a kutatások során kiderült, hogy kiváló tulajdonságainak köszönhetően a test hőmérsékletét is képes befolyásolni.

Melegben hűsít, hidegben melegen tart. Haggquist ugyanis bebizonyította, hogy az aktív szén a textíliában képes a nedvességet is elpárologtatni, lehűtve a testet és hidegben ellentétesen működni, visszafordítani, vagyis felmelegíteni. Hatásmechanizmusa eltér a hagyományostól – ami először enged megizzadni, majd azt vezeti el -, mivel elsődlegesen az izzadást segít megelőzni. Az ideális öltözet, munkaruha tudja, mi kell a testnek!

A vulkanikus homok és a kókuszhéjból kivont aktív szén mélyen beépül az elemi szálakba, így segítve a gyorsabb száradást, a hatékony hűtést stb. A parányi szénrészecskék érzékelik a test energiáját, szükség szerint elősegítve a gyors felmelegedést vagy lehűlést.

Henry Lundberg, Snickers Workwear, R&D igazgató szerint, ez tökéletes technológia az általuk gyártott munkaruházat számára is. Szuper abszorpciós képessége fokozza a munkaruha kiemelkedő tulajdonságait, az egyedi jellegét,  a szellőzést, a nedvesség elvezetést, ami mára már követelmény.

Gyártás megkezdése előtt az új generációs Snickers munkaruhákat tesztelik egyrészt úgy, hogy szakemberek viselik, dolgoznak benne a legkülönbözőbb munkakörülmények között, másrészt pedig Snickers Workwear saját laboratóriumában. Így történt ez a 37.5® technológiás munkaruhákkal is, nagyon pozitív visszajelzésekkel.

„Legfőbb célunk, hogy az elsők között olyan munkaruhával legyünk jelen a piacon, aminek egyedisége, sajátos jellegzetessége növeli a kényelmet, a hatékonyságot, és nem utolsó sorban, a viselők elégedettségét” – mondta Henry Lundberg.

Telefon: +36 (1) 260 3950
E-mail: info@munkaruha-munkacipo.hu