Sajnálatos események spiráljában engedjétek meg, hogy megköszönjük fáradhatatlan munkátokat, hivatásszerű hozzáállásotokat a mindennapokhoz!

Köszönjük orvosok, nővérek, laborosok és mindazok, akik fáradságot nem kímélve elsőként küzdenek, harcolnak a betegség ellen, a biztonságunkért!

És köszönjük mindenkinek,

- akik napról-napra feltöltik az üresen tátongó pultokat az üzletekben, és kiszolgálnak minket
- akik eljuttatják az árukat, az élelmiszerektől a háztartási cikkekig, a boltokba,
- akik változatlanul eltakarítják/elszállítják utánunk a hulladékokat, a szemetet; és még sorolhatnánk

Szeretnénk minden egyes embernek név szerint megköszönni, amit értünk tesz, de a lista hosszú és sajnos nem áll módunkban.

Bízzunk egymásban! Összefogva többre juthatunk, mint egyedül!

Vírusmentes napokat kívánunk mindenkinek!

KLÍMA-EXPRESS csapata

Klíma-Express Kft. | +36 1 260 3950 | info@munkaruha-munkacipo.hu | 1104 Budapest, Bodza u. 2.

Blog kategóriák

Friss bejegyzések

Kiemelt álláslehetőségek!

Munkaruha üzletág

Kereskedelmi ügyintéző állás

Klíma üzletág

Klímaszerelő állás

Közzétette:     11/14/2019 16:28:40     Munkaruhákról    0 Comments
Legyen meleg akkor is, ha hideg van
Te is fontosnak tartod az optimális kényelmet, a jó közérzetet és követed a hármast? Első réteg, ami közvetlenül a bőröddel érintkezik, elvezeti az izzadtságot, második réteg visszafordítja a tested melegét, míg a harmadik véd az időjárás viszontagságaitól, és mindez tested/bőröd tökéletes "lélegzése" mellett.

Szerinted is 3?

Mindannyian tudjuk, ha hideg van, akkor melegen kell felöltözni. De mi van akkor, ha keményen dolgoznod is kell? Jó melegbe burkolódzol, aztán meg csak izzadsz és csorog a veríték rólad, majd végül összeszedsz egy jó kis megfázást?

Ugye, nem! Mert ismered a réteges öltözködés fortélyát!

Te is fontosnak tartod az optimális kényelmet, a jó közérzetet és követed a hármast? Első réteg, ami közvetlenül a bőröddel érintkezik, elvezeti az izzadtságot, második réteg visszafordítja a tested melegét, míg a harmadik véd az időjárás viszontagságaitól, és mindez tested/bőröd tökéletes "lélegzése" mellett.

Hogy is van ez?

  1.     Maradj száraz, hogy ne fázz!


Első réteg a nedvesség elvezetését szolgálja, a legfontosabb, hogy mit is viselsz közvetlenül a bőröd felett. Minden Snickers aláöltözet varrásnélküli, tökéletesen illeszkedik, és az alapanyagok sokrétűsége segít, hogy tudjál választani a munkavégzésed intenzitásának megfelelően. FlexiWork, Flexi-Work Merino Wool, LiteWork 37.5®

  1.    Tartsd a meleget belül!

A második réteg szigetel. Úgy képzeld el, mintha egy légzseb venne körül, amibe beburkoltad testedet, hogy visszafordítsa, megtartsa tested melegét, optimális mikroklímát biztosítva, miközben az izzadtságodat kifelé elpárologtatja. Itt is számos lehetőség közül választhatsz (mikropolár, polár, bolyhozott, steppelt stb.)

  1.   A harmadik réteg, mint egy kagyló, körülölelve megvéd az időjárás viszontagságaitól

Fontossága kiemelt, mivel ez véd a széltől, esőtől, miközben megfelelő szellőzéssel biztosítja a nedvesség elvezetését, az első két réteg hatékony működését.

 

És persze, ne feledkezz el a fejedről, kezedről, lábadról sem!

Mindamellett, hogy maradj higgadt, hidegfejű, fejed melegen tartása is fontos. Nem mindig elegendő csak a kapucni használata!

Válogass a Snickers zoknik között, ahol megtalálod a Cordura szál erősítéses Merino gyapjús, vagy az innovatív 37.5® technológiás változatot is.

Számos Snickers kesztyűvel védheted kezeidet, válassz bátran munkádhoz! Nem gond, ha hideg, csúszós viszonyok uralkodnak, akkor is megtalálod a tökéletes védelmet.

Neked mi a véleményed? Számodra mi a legfontosabb?

Telefon: +36 (1) 260 3950
E-mail: info@munkaruha-munkacipo.hu